Угода про конфіденційність

Ця угода укладається між Sunny Day Challenge – компанією, що надає доступ до послуг ресурсу sunnydaychallenge.org (далі за текстом – сайту), і приватною особою – читачем, що відвідав сторінки сайту, або користувачем, що скористався хоча б одним із сервісів, що надаються в рамках сайту (далі за текстом – відвідувачами сайту).

Ця угода регулює порядок збирання, використання та розголошення Sunny Day Challenge інформації про приватну особу, яка може бути визнана конфіденційною або є такою за визначенням.

1. Джерела інформації

1.1 Інформація, про яку йдеться в цій угоді, може бути персоніфікованою (такою, що прямо належить до конкретної особи або асоційована з нею) і неперсоніфікованою (дані про відвідувача сайту, отримані без прив’язки до конкретної особи).

1.2 Компанії доступна інформація, що отримується такими способами:

при листуванні Адміністрації з відвідувачами сайту за допомогою електронної пошти;
інформація, що надається відвідувачами під час реєстрації на форумі, сайті, в рамках заходів, що проводяться Sunny Day Challenge, опитуваннях, заявках, формах зворотного зв’язку, шляхом внесення записів у реєстраційні онлайн-форми;
технічна інформація – дані про інтернет-провайдера відвідувача, IP-адресу відвідувача, характеристики використовуваного ПК і програмного забезпечення, дані про завантажені та вивантажені на сайт файли тощо;
статистичні дані про переваги окремо взятого відвідувача (тематика переглянутих сторінок).
1.3 Конфіденційною в розумінні цієї угоди може бути визнана лише інформація, що зберігається в базі даних сайту в зашифрованому вигляді і доступна для перегляду виключно адміністрації сайту.

Інформація про особу, добровільно розміщена нею в загальних розділах сайту під час заповнення реєстраційних форм і доступна будь-якому іншому користувачеві сайту, або інформація, яка може бути вільно отримана з інших загальнодоступних джерел, не є конфіденційною.

2. Безпека

2.1 Sunny Day Challenge використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, даних, отриманих з реєстраційних форм, що залишаються відвідувачами сайтів, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

2.2 Доступ до особистої інформації користувача здійснюється через систему авторизації з логіном і паролем. Користувач зобов’язується самостійно забезпечити збереження авторизаційних даних, ні під яким приводом не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені за допомогою авторизаційних даних, вважатимуться здійсненими особисто користувачем.

3. Використання інформації

3.1 Sunny Day Challenge має право використовувати інформацію, отриману в результаті відвідування відвідувачами її сайтів та/або заповнення реєстраційних форм, у внутрішніх цілях без одержання будь-якої згоди приватних осіб – відвідувачів сайтів Sunny Day Challenge” і без виплати якої б то не було винагороди за таке використання.

3.2 Sunny Day Challenge може використовувати персональні дані користувачів з метою розсилки повідомлень технічного та адміністративного характеру, новин.

4. Розголошення інформації

4.1 Інформація, зібрана в рамках відвідування відвідувачами сайтів, не підлягає розголошенню третім особам, крім випадків, перелічених у цій статті.

4.2 Інформація може розголошуватися обмеженому колу осіб виключно у випадках:

безпосередньо передбачених законодавством;
якщо, на думку Sunny Day Challenge, таке розголошення збереже чиєсь життя, здоров’я, майно Sunny Day Challenge або третіх осіб і при цьому не завдасть більш істотної шкоди особі, інформація про яку розголошується;
у рамках домовленостей Sunny Day Challenge з третіми особами, якщо це необхідно для проведення статистичного аналізу, вдосконалення сервісів, що надаються Sunny Day Challenge через її сайти.

5. Прикінцеві положення

5.1 Заповнюючи форму реєстрації на будь-якому із сайтів Sunny Day Challenge або відвідуючи сторінки сайтів, відвідувач автоматично приймає умови Угоди про конфіденційність.

5.2 Діяльність Sunny Day Challenge здійснюється відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення розглядатимуться виключно в порядку, передбаченому законодавством України.

5.3 Умови цієї Угоди можуть бути змінені Sunny Day Challenge в односторонньому порядку, і набудуть чинності протягом семи календарних днів з моменту їхньої публікації на сайті Sunny Day Challenge.